Η Έκθεση High-End MUNCHEN 2023 δεν ήταν μόνο η σημαντικότερη, μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη Έκθεση του Κλάδου μας, ήταν σίγουρα και μία εξαιρετική εμπειρία όχι μόνο για εμάς τους επαγγελματίες, αλλά και για τους χομπίστες μουσικόφιλους οι οποίοι κυριολεκτικά κατέκλυσαν τις τεράστιες εγκαταστάσεις της Έκθεσης, στις ημέρες κοινού.

Από αυτή την Έκθεση θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε σταδιακά φωτογραφίες από τις επισκέψεις μας στα δωμάτια των κατασκευαστών ανά εταιρεία. Δεδομένου ότι ο αριθμός των Εκθετών-Κατασκευαστών ήταν τεράστιος, αναγκαστικά θα αναρτούμε φωτογραφίες επιλεκτικά στην αρχή και μαζικά στην συνέχεια.

Ξεκινήστε λοιπόν, το «ταξίδι» μαζί μας!

"Τον χορό ανοίγει" η CHΟRD ELECTRONICS μία ιδιοσυγκρατική (Aγγλική  γάρ...) αλλά εξαιρετική εταιρεία με πολύ αξιόλογα προϊόντα. Αιχμή του δόρατος τα εξαιρετικά της DAC, φορητά και μή, με κυριολεκτικά κορυφαία ηχητική και κατασκευαστική ποιότητα, σημεία αναφοράς στις κατηγορίες τους.

Στην Έκθεση παρουσίασε τον ολοκληρωμένο ενισχυτή CHORD ULTIMA Integrated με εξαιρετική, όπως πάντα, ποιότητα κατασκευής και με πολλές, πάρα πολλές προσδοκίες, όσον αφορά την ηχητική του ποιότητα! Αναμένουμε λοιπόν!


CHORD ULTIMA Integrated! Πρώτη Παγκόσμια Παρουσίαση!Σε ασημί φινίρισμα, μαζί με το εκπληκτικό DAC της CHORD, το DAVE, σε ειδική βάση, χαρακτηριστική της CHORDSymphonic Phono Stage / DAVE DAC / Etude τελικός ενισχυτής, σε άλλη μία βάση της CHORD


Τα περιβόητα, πλέον, CHORD HUGO TT2 & M-SCALER μαζί με τον τελικό ενισχυτή BerTTI 2 χ 75 ΅WATT aνά κανάλι! Αναρωτιέμαι που βρίσκουν αυτά τα ονόματα΄΄; :-) Τα μικρά, επιτραπέζια διαβολάκια της CHORD! Qutest DAC, Anni ενισχυτής και Huei Phono Stage. Mε την βάση Qutest, φυσικά...Τα "πράγματα αγριεύουν"!  προενισχυτής  ULTIMA PRE 2 & τελικός ULTIMA 5... καί μία οικογενειακή φωτογραφία! Αριστερά ένα από τα "τέρατα" της CHORD, o μονοφωνικός τελικός ενισχυτής  ULTIMA 2 με 750 WATT. Μόνο...