Μark Levinson No.5909  Κορυφαίο ακουστικό σε ομαδικό συγκριτκό τέστ!


Το όνομα και η εταιρεία  Mark Levinson είναι άμεσα συνυφασμένα με την ιστορία του Hi-Fi αλλά και του Hi-End ειδικώτερα. Η ιστορία της αλλά και τα προϊόντα της, δικαίως  κατατάσουν την Mark Levinson στις πλέον σημαντικές εταιρείες του Hi-End.

Κάθε συσκευή της Levinson είναι προϊόν συστηματικής, μακροχρόνιας έρευνας και σχεδίασης με μοναδικό στόχο την διάθεση ενός κορυφαίου προϊόντος στην αγορά του Hi-End.

Τα ασύρματα ακουστικά Mark Levinson είναι ένα τε΄τοιο προϊόν. Παράγωγο μιας χρονοβόρας διαδικασίας, έρευνας, σχεδίασης και, το κυριώτερο, εξαντλητικών συγκριτικών ακροάσεων με τα κορυφαία ανταγωνιστικά ακουστικά στον κόσμο, αποτελεί την κορυφαία πρόταση στην κατηγορία των ασύρματων ακουστικών.

Η πλέον πανηγυρική επιβεβαίωση έρχεται με το πρόσφατο ομαδικό συγκριτικό τέστ όλων των κορυφαίων ασύρματων ακουστικών στην αγορά, όπου, το Mark Levinson No. 5909 θριαμβεύει!

 Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των Νο.5909 είναι η ύπαρξη τεχνολογίας "Active Noise Cancelation". Η συγκεκριμένη τεχνολογία βελτιστοποιεί την μουσική απόλαυση, απομονώνοντας  τον ακροατή από τους εξωτερικούς θορύβους.