Όλα ξεκίνησαν από την μουσική. Από το πάθος όλων μας, για αυτήν.
Από το μεγάλο μας όνειρο,  να απολαύσουμε σπουδαίους καλλιτέχνες και ερμηνευτές στο σπίτι μας.  Από την Μαρία Κάλλας έως την Adelle, από τον  Enrico Caruzo  έως τον Paolo Conte.
Αυτό το όνειρο, υπηρετεί η εταιρία Thessaloniki Audio Society. 
Η εταιρία μας έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη  και δραστηριοποιείται στην μελέτη, πώληση και εγκατάσταση συστημάτων ήχου και οικιακού κινηματογράφου. Στελεχώνεται από άτομα με πολυετή πείρα και άρτια τεχνική κατάρτιση στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Στις εγκαταστάσεις της Thessaloniki Audio Society, πέρα από την έκθεση, υπάρχουν τρείς ανεξάρτητοι χώροι ακροάσεων/επιδείξεων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις, είτε πρόκειται για συστήματα Hi-Fi / High End είτε για εξειδικευμένες εγκαταστάσεις Home Cinema. Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος σας για την μουσική, να απολαύσετε τους αγαπημένους σας δίσκους ή CDs και να σας συνεπάρει η αγαπημένη σας ταινία.
Παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, που περιλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, ρύθμιση και παραμετροποίηση συστημάτων HiFi & Home-Cinema.
Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε!

Έκθεσιακός χώρος

Έκθεση συσκευών ήχου που προσφέρουν εξαιρετική ηχητική ποιότητα και ενσωματώνουν όλες τις πρόσφατες τεχνολογίες συνδεσιμότητας.

Studio 1

Επίδειξη συστημάτων Hi-Fi / High End.

Studio 2

Επίδειξη συστημάτων Hi-Fi / High End & Home-Cinema. O χώρος είναι εξοπλισμένος με ειδική οθόνη οροφής multi-format. Η υποδομή του συγκεκριμένου χώρου επιτρέπει την επίδειξη όλων των σύγχρονων συστημάτων ήχου και εικόνας.

 

Studio 3

Επίδειξη συστημάτων Hi-Fi και personal audio.

Papandreou 56 Kalamaria

Thessaloniki Audio Society

Thessaloniki Audio Society

Ανδρέα Παπανδρέου 56,

55 132, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τ. 2310 480 033

info@thas.gr

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο:
10:00 – 15:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
10:00 – 14:30 | 17:00 – 21:00

 

Tο Mήνυμα σας:

9 + 7 =